Můj svět

Můj svět

Anotace: Je taková odpočinková, spíš jsem se potřebovala vykecat na papír:-)

Z květů rosu posbírám
a z ní střípky vět
které ti povídám
to je můj svět

Loukou se brouzdám
hledám malý květ
až ho najdu nikomu ho nedám
to je můj svět

Smíš se dotknout zlehka
smíš pohledět
ta krása je křehká
to je můj svět

Proč bát se doteků
bát se hledět vpřed
či do minulosti zpět
do dávných věků
to je můj svět

Jsme tady a teď
nezáleží na času, hodinách
dvanáct nebo pět
tak se podívej
to je můj svět

Já chci dál v něm snít
o tom čeho je osud schopen
a co chce mi odepřít
snad pochopíš z těchto vět
že ty jsi můj svět.
Autor Ninala, 20.07.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí