Vyhlídka

Vyhlídka

Anotace: ...a z ní dohlédneme až do nebe...

Představa:

Lavička v parku,
vyhlídka na noční město,
dva páry rukou,
hvězdy na nebi,
tichý déšť v korunách stromů,
polibky na tvářích,
slzy na víčkách,
srdce v záchvatu,
pot stéká po kříži.

Lavička v parku,
nahnilá prkna,
zrezivělé nohy,
špína kam oko dohlédne,
černé mraky na obloze,
sprostá slovo z páru úst,
facka na tváři,
slzy na víčkách,
srdce v záchvatu,
nejen pot stéká po kříži.

Skutečnost?

Určitě jedno z toho…
Autor Láďa, 13.04.2008
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Bíša, Alan Black, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na můj vkus přílišný pesimismus, ale nápad velice kladně hodnotím :-)

13.04.2008 19:43:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí