Za vodopády z černých vlasů

Za vodopády z černých vlasů

Anotace: ...:-*

Svíčky plavou
po temné hladině
v kolébkách oříšků
vidím dál
než oko dohlédne
a toužím jen jedno
být s Tebou na chvíli
kdejaké úkazy
a černé dlouhé vlasy
ač mi husí kůži dělají
neodradí mě od snění
to jediné
co vážně chci
být s Tebou na chvíli
a plavat po hladině
v kolébkách oříšků
plavat dál a dál
než samo oko dohlédne
a pak
s Tebou zmizet
a za vodopády z černých vlasů
Tě hladit a líbat
a pak usnout na hladině
jen být nadnášen
vodou a láskou
jen s Tebou být na chvíli!
Autor Muta cum liquida, 13.04.2008
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejen čtení na noc, ale i na krásné ráno

14.04.2008 07:07:00 | její alter ego

to je milý... příjemný čtení na dobrou noc... :o)

13.04.2008 22:59:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí