Až zachrastím zvonkem

Až zachrastím zvonkem

Anotace: ...

Až ke mně jednou dospěje
v naši lásku naděje
Skončím honbu za štěstím
a nad hlavou Ti zachrastím

///ZVONKEM///

z kterého místo
cinkavého tonu
vypadne právě
to štěstí
a posype Ti vlasy
zlatým práškem...
Autor Michelll, 13.04.2008
Přečteno 344x
Tipy 1
Poslední tipující: Zweiblumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí