Jdi dál!

Jdi dál!

Anotace: je třeba jít dál, i když je to někdy dost těžký

Tak jdi dál
Už je čas
Skončil ten ohně žár
Je pryč, ten kdo naději ti dal
a pak ji v mžiku vzal….

Zmizela tvá víra
Vytratilo se kouzlo okamžiku
To, z čeho pramenila tvá síla
Tak co? Ty nádeníku…
Nádeníku, lásky otroku
Odstraň ty okovy, přidej do kroku
To, co tě s ním spojovalo
Ve vteřině se vytratilo

Zmizely tvé naděje
Už je nemáš
Černá díra před tebou zeje
a ty do ní padáš
Padáš dolů
Padáš prudce
Sakra! Už dost bolů
Vyjdi! Slunce!

Už nemá cenu se trápit
Už nemá cenu snít
Ne, nechtěj to vrátit
Tvou lásku nechal shnít

Teď jdi dál
ON ať si v kupě hnoje žije sám….

Copyright © 2006,Caracol
Autor Caracol, 14.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí