Ty si.......

Ty si.......

Anotace: byla jsem hodně zamilovaná . . . byla . . . . .

Jsi Ten kterého chci mít
mým snem je s Tebou žít
po večerech se s Tebou milovat
a na starý časy znovu vzpomínat
chybí mi Tvý rty
chybíš mi lásko právě Ty
si jako moje droga
kterou každý den musim mít
jen s Tebou chci navždy být
Autor lostris, 14.04.2008
Přečteno 640x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí