Posedlost Tebou

Posedlost Tebou

Anotace: Složeno pro P.M. - meho hrabe Draculu

Jenom s Tebou mám ten pocit,
že letím ke hvězdám,
že v žáru naší noci
tolik vášně v sobě mám.

Jenom s Tebou mám ten pocit,
že v noci záře hvězd,
svítí strašně slabě
ve stínu tvojích gest.

Když se na Tebe dívám
a v náručí Ti spím
jak drogou opojená
přemýšlím jestli sním.

Já miluju Tě tolik,
že už sebe nepoznám,
v citech úplně se ztrácim,
hlavu zamotanou mám.

A nechci se probudit
nechci jít ani spát,
nechci tu šanci zahodit,
bejt znovu jenom tvá.

Už nikoho nechci,
pro mě jsi jenom Ty,
dostala jsem lekci,
nezničím tvoje sny.

A jestli chceš tak celý svět
a ještě víc Ti dám,
a všechno co si budeš přát
pro Tebe udělám.

Hrozně Tě chci a znovu zas
se asi po stý ptám
jestli mě pořád miluješ
jestli Tě ještě mám..

Miluju Tě šíleně
a zběsile a strašně
a nechci vůbec domyslet
kde berou se ty vášně.

Každej den vždy než jdu spát
a než se probudím
tak ležím dlouho v posteli
a jen o Tobě sním.

Jsem tvůj nevinnej andílek
co prodal peklu duši,
oddal se jen touze
a ví dobře co mu sluší.

Promiň že tohle všechno
jsem nevěděla hned
že než jsem to zjistila
ubehlo tolik let.

Nikdo mi nerozumí
tak dobře jako Ty,
jen Ty znáš naší posedlost,
naše divoký hry.
Autor Vesper, 14.04.2008
Přečteno 673x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí