Odpuštění

Odpuštění

Anotace: zakletý princ...

Proč zamkl jsi přede mnou své srdce
a nechceš mi od něj dát klíč,
já cítím se teď hrozně smutně,
snad naše láska, ještě není celá pryč!

Chci s Tebou sdílet radost i trápení,
jen pusť mne, prosím, ještě jednou dál.
Věř,že už na světě nikdo jiný není,
kdo by Tě více MILOVAL!
Autor Jasmine8, 14.04.2008
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jen ne na kolenou
však z hlavou vzhůru
chce-li za jinou ženou
nech ho jít na tůru
až pozná co ztrácí
domů se rád vrátí

17.04.2008 14:57:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí