O jedné noci

O jedné noci

Anotace: pro nikoho

Jarní noc a venku
svítí jen pouliční lampy,
ale v centru je živo jak v pravý poledne.
Sedíš vedle mě
a můj plamínek naděje už stokrát zhasnutý
teď zažehává celý ohňostroje.
Exploze v mém srdci,
který jsem si mockrát chtěla nechat už jen pro sebe.
Párkrát jsme se dotkli,
Všiml sis?
V duchu jsem tě opustila tolikrát,
že sama nechápu,proč se pořád vracím.
Asi jsi to zkazil,
tím,co jsi mi řekl.
chtěla jsem to slyšet tak dávno
ale ani teď to nic nemění.
Děkuju ti za to…
..hrozně moc to bolí,
ale aspoň to vím.
Že ve skutečnosti existujeme.
Tajně…
Zapřeně…
Neprožitě….
Ale opravdově a snad
aspoň na jeden další den.
Nejen pro mě,
Ale i pro tebe.
Mám tě ráda,
jen nevím,
jestli to víš…
Autor Courtnei, 14.04.2008
Přečteno 539x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Kristý, musel jsem si to přečíst nakonec tak 4krát zasebou..je to děsně živý..jako právě utržená rána. Moc krásně napsaný. Děkuju za to jak píšeš a pokračuj dál..
J.

21.04.2008 21:21:00 | Jirda

On to ví..........
Jdi do něj a neber si servítky

21.04.2008 08:52:00 | Květa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí