Bumerangy

Bumerangy

Anotace: Třeba s námi mají něco společného...

Možná, že i bumerangy
mají své touhy jako my.
A třeba někdy také u nich
zabouří jejich hormony.

Z odborných publikací
se jednoznačně vyčíst dá,
že každý bumerang
svou specifickou křivku má.

Z důvodu odlišnosti drah
nemohou letět vedle sebe.
Křižují proto každý sám
nádherné australké nebe.

Však nutno ještě zdůraznit,
že v lásce city vítězí nad logikou,
Tak koukej svištět vedle ní
a netrap se balistikou.
Autor Mourek, 20.07.2005
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí