co je láska

co je láska

Anotace: ....

Láska je někdy krutá,
když se nepovede,co povést se mělo,
do srdce ti něco vrtá,
jen jemně aby to nebolelo.
Někdy to však není lehké jak se zdá,
někdy to strašně bolí,
víc než to bolet má...
...rány se těžko hojí.
Trvá to dlouhý čas,
nemůžeš se zbavit té bolesti,
pořád slyšíš ten sladký hlas,
zmizeli ti všechny radosti.
Překážka co se mezi vás postavila ted,
je strašně těžká,
mezi vás se postavila silná zed,
ale láska to byla hezká.
Je těžké se s tím smířit,
to vím i já,
na lásku se musí věřit,
vše se pak zvládnout dá.
Autor milíček, 15.04.2008
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí