Tajemství milenců

Tajemství milenců

Anotace: ??

Zlatá záře slunečního západu,
který se líně skrývá mezi stíny,
čeří těžkou chuť dusného oparu,
jenž prostupuje ospalou krajinou,
zemí, kde vzdychy života pominou,
až s plamenem svíce nad níž víří dým,
který s časem zahleděným do dáli,
hledá mezi verši života rým.
V čase, kdy milenci spolu touží
a šeptají si své sny do vlasů.
Kdy pouhé doteky k poznání slouží
a kapka potu sklouzne a ve vášni zmizí.

Celý život v několika minutách.
Celý život v pár dotecích.
Všechny touhy a přání na rtech.
Všechny sny v očích...
Autor emi-lee, 15.04.2008
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí