ta s mušlí

ta s mušlí

Anotace: takovej hodně divnej výplod mé bujné fantazie:-D

Poseidón toužil po své,
té, co má v ústech mušli,
tím pádem jeho myšlenky
sto kilometrů ušly.

A není snadné pochytat
ty uprchlíky věčné,
nesmíte užít násilí,
jen svoje ruce, meč ne.

A když je zpátky přivedl,
rozutekly se znova,
a tak si řek,že místo nich
zkusí radši jen slova.

Jak známo slova pod vodo
use měnívají v bubliny,
tudíž mu bylo potřeba
vyplavati ven z hlubiny.

Jen se jeho mužná kštice
vynořila nad vodou,
kde se vzala, tu se vzala
víla s mušlí, náhodou.

Nežli stačil říci slova,
co by se jí líbila,
tak jejich ústa spojila se
a mušle už tam nebyla.
Autor emi-lee, 15.04.2008
Přečteno 396x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

povedené :)

Jak rychle člověk změní objekt své touhy :)

18.04.2008 09:45:00 | excited

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí