Doteky jara

Doteky jara

Anotace: I doteky jarního sluníčka můžou narazit na chlad, který nerozpustí.

Jaro se prohnalo krajinou,
větrem voní bílé třešně.
Kroky naplněné nadějí zrození,
slunce září z každého okamžiku,
z ostatních...
Lhostejně hledím,
kámen v hrudi studí,
pohledy netěší,
doteky nehřejí.
Jemná krása prvních květů v trávě
naráží na prázdno, nekonečný prostor,
pohltí doteky jara -
beze stopy,
beze změny,
prázdno zůstalo neposkvrněné.
Autor Klíček, 15.04.2008
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí