Ticho

Ticho

Anotace: z hádky...se to většinou zvrtne v krásné milování:)

Ani hláska kolem,
za naším stolem.,
Ani slovo o nás,
jen ticho v nás.

Ani zmínka o lásce,
po další sázce.
Ani zmínka o bolesti,
že děláš neřesti.

Jen ticho zabíjí,
vzduch nás hladí.
Pohled tvůj studený,
jak blázen zmatený.

AStojíš proti mně,
ruce kolem mě.
Sám se omlouváš,
na mě zas se usmíváš.

Ticho uteklo pryč,
já zas našla klíč.
Od našeho vztahu,
položen byl v davu.

Teď slova kvetou,
naše rty se pletou,
milování to vyřeší,
teď budeš něžnější.

V objetí usínáme,
na hádku zapomínáme,
vím,že se milujeme,
na vše kolem kašleme.

Tak nech si zdát,
že člověk tě má rád,
co leží vedle tebe,
nemůžeme žít bez sebe.
Autor Izzik, 15.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska není věčná

15.04.2008 14:17:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí