Zamilovaný odvážlivec

Zamilovaný odvážlivec

Anotace: Hmmmm:(

Pohled nepřítele,
vražedný zdá se být,
v rukou pušku,
jen zasáhnout
a hned jít.

Očekávám minutu,
rozhlédnu se,
přebíhám naproti,
ale zaleknu se,
lehnu k zemi,
jen ať jsem nejhlouběji.

Nepřítelští viděli mě,
co teď?
Očekávat na smrt,
utíkat do boje?

Mám strach,
ve mě je had,
a svazuje mi srdce.
Chci žít!

(teď mám k tobě blízko lásko)

Já chci žít!

Prosím!

( čekání dlouhé)

Výstřel první,
tělo nehybné,
první poražený,
nepřátelé s úsměvem.

"Lásko, jsem bez Tebe!"
Autor come-past, 15.04.2008
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Belmon, verunča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí