Bolí?

Bolí?

Anotace: ...

Bolí?

Chci řvát s novým dnem.
Tak tady jsem.
Jsi zapomenut s nebem.
Utváříš mé sny můj nový den!
Někdy je lepší zavřít dveře- před láskou.
Otočit se a jít-pryč…
Protože láska může bolet někdy jenom proto, že milujeme…
Autor Yukki, 15.04.2008
Přečteno 317x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Simísek, Dominik Elbl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí