Bezradnost

Bezradnost

Anotace: lásce, která není...

Stojím tu na rozcestí
a mám jen prázdné dlaně
tak prázdné jako lahve po flámu
tak prázdné jako řeka bez vody
tak prázdné…
chtěla bych zpátky ale neprojdu tím hustým lesem
je hustý jako vlasy mé lásky
která není
prostě není
vpředu je nekonečno
a tam bych se mohla ztratit
ztratit sama sobě
proto tu ještě stojím
Opravdu jenom proto
Autor jednazesta, 15.04.2008
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Pavelpaja, /cnz/
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí