I pro ty chvilky...

I pro ty chvilky...

Anotace: ...

Vezmi mě za ruku, aspoň na tu chvíli,
kterou pro nás tajně loupíš.
Chvilky s Tebou jsou kouzelné...jak nahé, tančící víly!
Polib mě, ať část té sžíravé viny skoupíš.
Ať je nám líp...

Zvoní Ti telefon, tak ať zvoní dál!
Je vytrvalý, slyšíme ho pořád, i když dávno mlčí...
Neber ho, teď jsem paní Tvá a Ty můj král.
Budu Tě bránit jak matka své dítě, předky mám vlčí!
A život mi drápy nabrousil...

Každý máme svůj svět a navzájem jsme si jejich pupkem
a i když vedle ní ležíš, bude se Ti O MĚ zdát!
Nesnaž se pomoci mi rozchodem, zabil bys mě smutkem!
I pro ty krátké naše chvíle, budu se do posledního dechu prát!
I pro ty chvilky...
Autor saigonek, 15.04.2008
Přečteno 597x
Tipy 5
Poslední tipující: lalej, Caracol, Loudilka, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji!

17.04.2008 23:05:00 | saigonek

Tak to je , jako bys mně brala slůvka z mé duše . Ale tak jemně , přirozeně bych to asi nedokázala . Také se musím snad celý život o někoho prát . A už si nechci připustit , že bych prohrála . Moc krásné !

16.04.2008 08:11:00 | Loudilka

tak to dobře znám... nebudu radit ani litovat, s tím se musí každá srovnat sama... a de to :o)

15.04.2008 23:25:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí