Kráska oceánu

Kráska oceánu

Anotace: ...pro...však ona ví...

Hledím do peřejí vln,
pocitů z lásky jsem již pln.

Vlny vzdorují větrnému poryvu,
snaží se odolat měsíčnímu odlivu.

V kráse vln je láska má,
jen oceán ji dobře zná.

Hledá toho, kdo bude navždy s ní,
vyskoč a dej pravdu svému pojmenování.

Kráso oceánu, ukaž se mi,
chci tam skočit, srdce dát jen ji.

Neplakej, pluj za svým srdcem,
tam kde je svět tvým osudem.

Vyslovuji stále tvé něžné jméno,
doufal jsem v okouzlení světa tvého.

Zklamal jsem, chci volnost tvou,
nezradit mou svobodu osudnou.

Pluji na lodi a ty vedle mě,
naše cesty se nestřetli osudně.

Nikdy ale pozdě není,
skočit k tobě a svět se mi změní.

Navždy být pospolu a věrně žít,
smyslem života je jen spolu být.

Stojím a do vln křičím tvé pravé jméno,
jsi z rodu krásek oceánu, rodu skákavého.

Ty jsi důvod, proč do vln vstupuji,
abych poznal všechny tvé osudy.

Radost je když ho mohu vyslovit,
a tvé srdce tím vždy opojit.
….Delfínku….
Autor tearful, 16.04.2008
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí