Rudé víno

Rudé víno

Anotace: ... a neb - vážně se mi ztrácíš....

Nějak se mi ztrácíš
mezi prsty horké dlaně
mizíš mi i z duše
pro mě tak nečekaně

Čtu Tě mezi řádky
napínám všechny smysly
nechci Tě však zpátky
jsi v láhvi víno zkyslý

Chutnáš víc než trpce
na jazyku mi tančíš
nespolknu Tě – prudce
se z úst do dlaní valíš

Tečeš na zem - mám Tě všude
teď střízlivím z Tvé lásky
jen rudá barva zbude
a místo jizev vrásky...
Autor Adam Piston, 16.04.2008
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Bláznivá Markéta, pejrak, /cnz/, hanele m., igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nelíbí se mi Tvé myšlenky, i když je zachytáváš do krásných veršů.

05.05.2008 20:12:00 | Waldys

taková vyrovnávací se... vzal si to za dobrý konec, líbí se mi to jak si to zachytil

16.04.2008 12:52:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí