Lživá

Lživá

Anotace: 26.2.2008

Tak jo
napíšu ti básničku
chceš ?
a bude to jedna velká lež
až budu tvrdit
že jsem šťastná

Nebe je tu pořád
stejně modrý
a vůbec tu nejsou
inverze
(slunce nemůže bejt kontaminovaný)

Tráva neuschla
a růži
kterou si mi dal
nikdy neopadaly okvětní lístky
(a naše láska už dávno neni fake)

Spávám v klidu
a mysl mi netíží
vůbec nic
a na světě je krásně
(skládej básně si mi vždycky říkal)

Tak jsem ti teď jednu
napsala
odzhora dolů takovou
jakou si mě chtěl
(jakou si mě měl
když brečela jsem po nocích
"všechno je ok, zlato" )

Lež
(jako věž)
pár omšelejch dětskejch rýmů
(jak málo stačí ke štěstí)
a zbavili jsme se spleenů
miláčku
a můžem si klidně lhát dál
Autor Slečna z konce duhy, 16.04.2008
Přečteno 502x
Tipy 10
Poslední tipující: CoT, Duše zmítaná bouří reality, /cnz/, už ne pernikova princezna, Bíša, Psavec, Dračičák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

>

16.11.2013 10:43:40 | CoT

Metoději, Metoději... Proč píšeš tak dokonale? Prostě perfektní...

17.04.2008 06:48:00 | Duše zmítaná bouří reality

Tak ta je dokonalá...!

16.04.2008 14:30:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí