poprava

poprava

Anotace: láska bolí

Hoď si kamenem
a poplivej mi tvář
možná si mě uhranul
urval duši
sundal svatozář
Jsem připravena
rány sbírat
nebudu křičet
ani se vzpírat
Už je to zvyk
a kat hlavu stíná
tak tedy dík
nebudu jiná
Nezměním srdce
v pouťovou atrapu
pro tebe stále bije
blázen kdo v naději
stále si žije
až dozní chór bolavý
už bude konec popravy
Autor laura3, 16.04.2008
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, WhiteSkull, Bíša, Veru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Auau, to dobře znám. Neboj bude líp.

16.04.2008 12:04:00 | Dračičák

Auau, to dobře znám. Neboj bude líp.

16.04.2008 12:04:00 | Dračičák

Bolí, bolí...jako ta básnička.

16.04.2008 11:33:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí