Pro tebe

Pro tebe

Anotace: co daruji tobě...

Pro tebe skládám slova,
pro tebe stále znova.
Pro tebe píseň zpívám,
pro tebe měsíc sundám.

Pro tebe srdce hoří,
pro tbe horu zboří.
Pro tebe se usmívám,
pro tebe,když tě postrádám.

Pro¨tebe růži nesu,
pro tebe hvězdy snesu.
Pro tebe stále žiju,
pro tebe se ráno směju.

Pro tebe chci žít,
pro tebe chci lásku mít,
pro tebe vše skládám,
abys věděl,že si tě žádám.
Autor Izzik, 16.04.2008
Přečteno 895x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí