Sněženky

Sněženky

Anotace: ...

Na prázdný polštář
vedle sebe,
položit sněženky
a vůni nebe
otevřeným oknem
dovnitř zvát.
V šesti strunách
prsty brousit
a na ulici řvát.
Se čtyřmi akordy,
že dávno pryč je doba,
kdy nechala sis zdát,
že pohádka je mezi námi
ty princezna, já zahradník.
Ale místo věčné slávy
byl tam jenom nárazník.
Autor DodgerKT, 16.04.2008
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Ctěný pán, Psavec, /cnz/, Erion Fate
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí