Pocity

Pocity

Anotace: nezemřel bych pro nic na světě,jenom pro lásku

cítím tvůj dech
na mé tváři
umírám nerad
vím že se musí
jak milovat boha
skrz faráře za odpustky

je to jen lehce
úchylná věc
jak trýznit ptáčka
uvnitř klece

bojím se stínů,
že se v nich ztratím
bojím se davů
chladné a cití
jež mi dnes pomohou
ušlapat čas,
vše co jsem miloval
tvé ktásné oči

mám jediné přání
než mě dnes upálí
hořím jen těžce
vidět lásku kvést
můžu jen ve snu,
není to mnoho
můžu tě svést
avšak jen jednou.
Autor elfkan, 16.04.2008
Přečteno 401x
Tipy 6
Poslední tipující: Akura, Psychopatická lentilka, Đenđísek, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to fakt hezká básen...

16.04.2008 16:54:00 | milíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí