Šeptej

Šeptej

Anotace: Co je šeptem to je čertem, ale mám ráda když mi někdo něco krásného šeptá ;-)

Šeptej mi slůvka o kterých nevím,
říkej je zas a znova a já se změním.
Nesmíš vzpomínat na minulost šedou
a ukaž, kam naše cesty vedou.
Nech mě chvíli snít,
já ptám se zda-li tě smím mít.
Není důležité vše okolo,
ale že žiješ a pro koho.
Šeptej, já naslouchám a chápu,
když nejsi se mnou v myšlenkách se tápu.
Buď chvíli u mě v duši,
už slyšíš jak mé srdce nahlas buší?
Pár kapek dešťových, nebo jsou to slzy?
Nesmutni, já vrátím se brzy.
Teď budu šeptat ti já, trochu touhy snad máš.
Jsi krásný, jsi milý, lásku však nevyznáš.
Autor Ninala, 21.07.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí