Zřítily se naše sny, padly naše touhy

Zřítily se naše sny, padly naše touhy

Anotace: co vic dodat .. snad jen, ze me to netesi :o(

Bylas mé peklo a bylas mé nebe,
bylas mi motorem při letu životem,
teď ale s pocitem, že ztrácím tebe,
přestávám býti života pilotem.

Zřítily se naše sny, padle naše touhy,
v ironii osudu ztratil se náš humor,
ať byl náš vztah opravdu velmi sáhodlouhý,
nemohu si pomoci, byl v něm jistý tumor.

Střípky naší lásky rozpadly se v prach,
zmizela veškerá naše romance,
možná že ti přijdu, jako lásky vrah,
ale věř, že jsem našich srdcí zachránce,
i když teď podobám se spíše kudlance.
Autor *F*O*r*e*S*T*, 16.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Nykyta, Erion Fate, come-past
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí