Jít dál

Jít dál

Anotace: Je optimistický dar

Prožíváš lásku,
ale neupřímnou,
vznášíš se,
ale ne v oblacích,
mluvíš o věcech,
ale pravda to není,
odhazuješ neštěstí,
ale skrýváš tvář svoji,
chceš pomáhat,
ale zapomínáš na přátelé,
Tvé sliby plnit chceš,
ale neuskutečníš,
rád mít chceš,
ale zapomínáš dál jít.

Nechat na Tobě rozhodnutí,
jdu dál,
život Tvůj není můj,
užij si jej,
já šťastnou zůstanu
a hledám ráj,
a ne klam,
s kterým ty sis hrál.
Autor come-past, 16.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Pavelpaja, Belmon, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové hodně pocitové dílko ...

17.04.2008 08:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí