Nevím, jaký byl čas

Nevím, jaký byl čas

Nevím, jaký byl čas.
Ráno či noc?
Pamatuji si jen letmo dotyky tvých řas
a sůl na jejich koncích.

Tichý tis se nad námi sklání,
mlčí a je jen trpným svědkem toho,
jak naposled se dotýkám tvých dlaní,
které už dávno zapomněli

Zapomněli snad i na tu chvíli,
když do větví tisu dopadly první kapky z mraků.
I nebe vědělo, že jsme v cíli
A nemáme si dál co říci…

Dokážeš si ještě vzpomenout?
Nemusíš, já už zapomínám,
je to přece pro oba tak dávno
….minulý týden
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, Mraveneček, Traci, drsnosrstej kokršpaněl, Erion Fate, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi čím dál lepší, báseň od básně; takže směle pokračuj

19.04.2008 09:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí