Zrzavá víla

Zrzavá víla

Anotace: .............

Zrzavé vlásky,krásné úsměvy,
na mé očka házíš,do lasa mě chytáš,
do bludiště přízraků,mezi proudy řeky,
jsem zvířetem chyceným,v poutech lásky,
v malé vesničce na konci světa,

od té doby,
co viděli jsme se,
usnout nemůžu,
kruhy pod očima,
mám stále větší,

Proto píšu ti dopis………………………………..
………………………………..
mezi řádky……………………
………………..jedno z mnoha slov………..
…..nad všemi………………..
……..krásně zní……………..
……..miliony slov……..
…denně je napsáno……..
………………………………
…..miluji tě………………..
...to však kouzlo obsahuje…..

teď jen čekat budu,
na naší lásku,
až správný čas nastane……
Autor Vlk v rouše, 16.04.2008
Přečteno 425x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Psavec, NikitaNikaT., Ctěný pán, /cnz/, Šerák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná zrzička.

17.04.2008 10:51:00 | Psavec

Jj, velmi pěkné.

17.04.2008 08:15:00 | NikitaNikaT.

Originální forma...

16.04.2008 23:48:00 | Ctěný pán

Kdo si počká... :)

16.04.2008 22:04:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí