Usínání

Usínání

Anotace: Jak hezky se mi spí v Tvém objetí, jak příjemná je náruč Tvoje, přeji si ať mé sny k Tobě doletí a brzy je zas vše Tvé moje.

Slza se skryla za okraj oka,
a řasy šly spát na víčka,
přilepil si mě k svému tělu
a šeptal mi má maličká.

Vlasy tvořily na krku
jak z těsta motanici,
Tys schoval sis mě v náručí,
jak hvězdu Večernici.

Na šíji hřál mě Tvůj teplý dech,
do ouška jemně mi též vanul,
měsíc jak zlatá kometa
nám k tomu jasně planul.

Tvá ruka objímala mé tělo,
záda mi hřála Tvá hruď,
opilá Tvojí přítomností,
padala ze mě tíha, stud.

Sny se proháněly hlavou,
zatímco já jsem jeden blízko měla,
usínat v Tvojí přítomnosti,
bych znovu lásko chtěla.
Autor grázlík, 16.04.2008
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí