Červnové chtění

Červnové chtění

Anotace: o jednom krásném letním měsíci, kdy jsem potkala svou lásku

Přepitá touhou
červnových okenic
zamžených chtěním
Co skrývají?
Snad snění
nebo více -
lásku
hříchy
Zamknu se
a zpiju z pýchy

V tom červnovém opojení
jsem našla zvláštní ukojení

Než zahalím se chladnou tmou
Tvé kroky chtění
dovnitř jdou.
Autor Mische, 21.07.2005
Přečteno 689x
Tipy 2
Poslední tipující: Janieneka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co víc si přát?
snad jen..
aby to bylo
napořád...

půvabná poetry..

15.10.2005 18:00:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí