Když prvně jsem ji spatřil

Když prvně jsem ji spatřil

Když prvně jsem ji spatřil,
jak sen se mi zdála,
Když prvně jsem ji spatřil,
na všechny se usmívala,
Když prvně jsem ji spatřil,
toliko radosti lidem okolo sebe rozdávala.

Když spatřil jsem ji podruhé,
nevěděl jsem že mé srdce k ní láskou zaplane.
Když spatřil jsem ji podruhé,
nemyslel jsem na jiné.

Když spatřil jsem ji potřetí,
nevěděl jsem že mé srdce do závratných výšin poletí.
když spatřil jsem ji potřetí,
nebýt s ní bylo prokletí.

Když spatřil jsem ji naposled,
vrávoral se mnou celý svět.
Když spatřil jsem ji naposled,
doufal jsem že není cesty zpět.
Když spatřil jsem ji naposled,
...
Autor greapy, 17.04.2008
Přečteno 586x
Tipy 3
Poslední tipující: lady_esik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí