Jaké je to milovat?

Jaké je to milovat?

Anotace: Jak hluboká láska může doopravdy být? ...

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Žít či se smrtí se bít,
něco mít či oči otevřít.

Jen tak v lánu stát,
na strany se nedívat.
Na své blízké vzpomínat,
i na ty co mám rád.

Jen tak v lánu stát,
a o holý život se prát,
než-li se s nimi více nesetkat.

Raději krev vlastní prolívat,
než-li ji již více nepotkat.
Raději svůj život v sázku dát,
než-li jenom v nitru se užírat.

Raději svůj život v sázku dát,
a s láskou v srdci umírat.
Než-li její lásku nepoznat.
Autor greapy, 17.04.2008
Přečteno 454x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí