Branou Tvé duše zas toužím plout

Branou Tvé duše zas toužím plout

Anotace: ... srpen 1999 ...

Branou Tvé duše zas toužím plout
pasažér pohledů milostných
v tajemných hlubinách očí Tvých
omámen prahnu jen utonout

Hebkost Tvých horkých rtů zas cítit
být váben směle i nesměle
rozechvěn v nitru i po těle
do sítí svodů Tvých se chytit

Po cestě horami i pouští
v krajině nejněžnějších slastí
zas dychtivě zřít sžaté houští

spleť hradeb vlahého údolí…
V podobě orlí či sokolí
být lapen nejkrásnější z pastí
Autor Juan Francesco de Faro, 17.04.2008
Přečteno 594x
Tipy 9
Poslední tipující: Ctěný pán, Walentine, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull, labuť, hanele m., Alan Black
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezký toužení :o)

17.04.2008 22:16:00 | labuť

No jo...Pěkný

17.04.2008 21:01:00 | Alan Black

sonet! a hezkej :o)

17.04.2008 20:45:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí