Poslední ano

Poslední ano

Anotace: tak,snad se takhle nevěsty necítí:-))

Ještě poslední cigareta
než zazní hudba sálem,
než ztratím navždy právo veta
až dojdu za svým králem.

Tohle je nejkrásnější den?
Tak to jsem potom nevděčná,
studený pot smáčí krajky lem,
už netvrď mi, že jsem netečná.

Stydím se sama v předsálí
za strach co žere mou svobodu,
není tu nic co to oddálí,
vím, jak ses cítil u odvodu.

Je pozdě hledat boční vchod,
už jednou řekla jsem ano,
proti všem proudům tohle je brod.
Však slib, budem stejní i ráno?
Autor fire.fly, 17.04.2008
Přečteno 372x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Anastacia-Jane, Pišák, jiljovský, Myrja, Cassandra, Psavec, WhiteSkull, Faust88, Erion Fate
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechny asi ne...

08.05.2008 21:57:00 | Bíša

Já myslel, že něvěsty mají zcela jiné pocity.

18.04.2008 12:28:00 | Psavec

super

17.04.2008 23:30:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí