Nechtěl jsi mě trápit!

Nechtěl jsi mě trápit!

Anotace: ...

Nechtěl jsi mě trápit ale odešel jsi!
Nechtěl jsi mě zklamat ale zklamal jsi!
Nechtěl jsi mi lhát ale lhal jsi!
Nechtěl jsi mi pravdu říci ale řekl!
Nechtěl jsi mne zranit ale zranil!
Nechtěl jsi mne nechat samotnou ale nechal jsi!
Tak se tě ptám co jsi vůbec chtěl?
Že by snad lásku?Ale ta ti umě nechyběla!
Že by snad blaho?Ale to ti u mě taky nechybělo!
Že by snad změnit se?Ale to jsi udělal!
Že by snad začít nový život?Ale to jsi taky udělal!
Že by snad najít pochopení?Ale to jsi našel!
Tak se tě ptám co ti chybělo?Aty mi odpovíš:
Nic jen snad důvěra !
Autor VelunkaK, 17.04.2008
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Nykyta, Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí