Drugoje pismo, pismo lasky

Drugoje pismo, pismo lasky

Anotace: transkripovaná...

Pismo prišlo,
od tibja daragaja moja.
Uže mnogo pismov,
prišlo menja.

Ja ne magu uže
čitať. Ja chatěl by
lubivaja slova v lasky slavar
pisať.

O daragaja ženščina.
Daragaja lubivaja děvuška.

Každoe tvaje pismo,
každoje tvaje slavo,
eto lasky balšoj dom.

Nemogu tobe skazat,
to ab čom dumaju,
patamu što neznaju,
kakym razom i ab čom pisaju.

Balšaja problema,
balšoj i karatkoj žizni.
Balšoj, potomu što ona chačet
Problematizírovať no i karatkoj,
Potomu što ona kanšájetsja.

O daragaja, daragaja.
Autor A.N.D.Y., 18.04.2008
Přečteno 678x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Pavelpaja, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezke

04.03.2009 22:08:00 | strašidýlko-střapatý

...:-D ...

18.04.2008 00:53:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí