Byli jsme spolu...

Byli jsme spolu...

Anotace: ...byli jsme spolu jen chvíli sami...

oděla jsi se květinami
zahalila ses do sametu
byli jsme spolu jen chvíli sami
řeklas mi jenom jednu větu

byla jsi jako přelud víly
neobejmout tě hřích by byl
byli jsme spolu sami chvíli
v tu chvíli strom jsem zasadil

byli jsme sami chvíli spolu
nad tichou zemí se vznášeli
dívali jsme se na svět dolů
jak se tam lidi tetelí

sami jsme spolu byli chvíli
pak propadli se pod zemí
tam jsme se tiše rozložili
stařec... a víly vtělení
Autor Bůchví..., 18.04.2008
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: klara07, pejrak, Pišák, Equus przewalski, Psavec, Ctěný pán, estrellita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí