Hlasitá perioda

Hlasitá perioda

Anotace: ..nočních vyznání..

Křičím tvé jméno
v nočních ulicích
/lidi si zvykaj´/
na mý půlnoční vyznání
uprostřed nocí
bezesných
-kdy je mi smutno-
/Kdy mi chybíš,
lásko/

Křičím ho,
když se probouzím
do svý noční můry
co prožívám,
umírám
-Dřív jsi mě držela-
/Proč ne teď?/
-Proč je tak chladno?-

Odcházíš
do ticha
-zas zoufale opakuju-
tu omšelou frázi
-Neposloucháš-
Nevidíš
Neslyšíš..
Cítíš?
Ne?
/Zase mi odejdeš/
Smíření

Tak já si na tebe
ztracená lásko,
vezmu radši
Ibalgin
/a vyznám se noci/
-Přervu to ticho všednosti,
který tak nesnášim-
/Jako nějakou periodu/
-Svýho života-
Autor Healing, 18.04.2008
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Dilla, PoeziGirl, just me, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já zase občas křičím u stromu :)

19.04.2008 10:09:00 | PoeziGirl

Hodně pocitové dílko, má svoju myšlenku. ST za obsah.

18.04.2008 21:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí