Dělám spousta věcí, co nechci

Dělám spousta věcí, co nechci

Anotace: další z mých trapných a naivních básniček o tom, jak mě všechno štve....

Dělám, že nevidím
všechno co se děje.
Nejsem slepý,
vím kam tohle spěje.

Dělám, že necítím,
jak je všechno cizí.
Že to prvotní mezi námi
postupně mizí

Dělám, že prožívám něco,
na co nemám práva.
Sháním na to licenci,
který úřad je dává?

Dělám, že nevidím,
jak hledáš chyby.
Když druhý chybuje,
to se ti líbí.

Dělám, že poslouchám,
když říkáš:
nechci tě ztratit.
Odpusť….já už to neslyším
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, zvědavá, Mraveneček, Traci, FETKA, drsnosrstej kokršpaněl, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ano, ten konec..

20.04.2008 19:29:00 | Traci

Konec je hodně myšlenkový, za něj dávám ST!

18.04.2008 21:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí