O…

O…

Anotace: O řádcích, jenž píši v básni, o zle, které jsme si zhasli

O…
O hvězdách co v noci svítí,
procházkách a našem bytí,
radosti jenž vidím v sobě,
o srdci, které patří jenom tobě.
O všem co svět může dát,
kde tebe budu milovat.
O řádcích, jenž píši v básni,
o zle, které jsme si zhasli,
o životě v němž mám víc,
kde smím dýchat z plných plic.
O tom všem by nešlo psát,
kdybych nesměl milovat.
Jen potají bych pouze snil,
bez štěstí šel míle mil.
Autor Dreamer, 19.04.2008
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Andělská holka, Puck, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné

28.06.2008 10:37:00 | Andělská holka

Krásně napsané :)

09.05.2008 19:34:00 | Puck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí