Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Pro někoho, kdo pro mně hodně znamenal..

Měla bych spát už oči se mi klíží,
však myšlenka na tebe se zase blíží.

Cítím ten dech co ještě včera hřál,
slyším ten smích...jak se mnou si se smál.
Vidím tvé oči, jak ve tmě krásně září.
Tak honem obrať list ve svém kalendáři...

Vnímám zas vůni jež,tak dobře znám
řekni mi lásko, kde tě mám?
Ted slyšet chci zas tvoje milá slova,
a polibkem tě laskat zas a znova...

Proč tvoje náruč tu zas není,
a stačit musí mi zas moje snění.
Ty usínáš tam někde sám,
Přesto jsem ráda, že tě znám.

Já počítám minuty co od sebe nás dělí
Víme už co vědět bychom měli?
Vidíš jak venku hvězdy jasně září..
Obrať už prosím ten list v kalendáři...
Autor Jana.Amálka, 19.04.2008
Přečteno 494x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, labuť, jesterka, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásné volání touhy... vítej na Literu :o))

19.04.2008 17:42:00 | labuť

Líbí se mi to.. je to sice časté téma, ale formulace je neotřelá a dost mě zaujala:).. pěkné

19.04.2008 14:18:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí