Tohle nejsem já

Tohle nejsem já

Anotace: zvláštní...

Mám dost trápení,
na nichž mám řešení,
a vím,
není jednoduchý,
zapomenout...

Tak přeju si ted
at vzpomínky,
co jsi se mnou zažil,
změní se v jed
a proniknou ti do žil,
a zabrání
dalšímu zklamání...

Nechci být dámou tou,
co usíná.. zapomenutou,
a umírá... vzpomínkou,
nikdo mě nedonutí,
at trápení zhasínám!

Přeji si stát se labutí,
odletět pryč,
daleko od lidí,
skrýt se zrakům těch,
co tiše závidí...

Mám chut ti povědět něco zlého,
proniknout do těla překrásného,
avšak tentokrát
to nejsem já,
už nezvládám,
nezvládám tuhle hru hrát!

Chci být labutí,
co navždy odletí
a starosti zanechá....
tohle ale nejsem já...
Autor Tuttinka, 19.04.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí