Pojď...

Pojď...

Anotace: tu si strčte za klobouk

Pojď, pojď blíž...
No tak, ještě kousek,
koušu jen za krk,
teď není čas na hry.

Chci si Tě podmanit.
Zcela a potmě,
třeba se přestaneš bránit...
Co Ty na to?

Ještě krůček,
jeden, malý, skoro jen píď.
Nejdřív, dlaní Tě pohladit,
pak na zteč Tvou pevnost vzít.

A moc se nemrač.
Víš, úsměv Tvým rtům tak po čertech sluší.
Nejsi Ty jedním z nich?
Třeba jsem zlobila...

Tak nestůj tam ve dveřích, lásko,
a pohodlí si udělej.
Noc je dlouhá,
mám jeden sen, víš, chtěla bych...
Autor xavian, 19.04.2008
Přečteno 479x
Tipy 22
Poslední tipující: Gabrielle, ziriant, Mademoiselle Drea, dablik007, Vlk v rouše, Caracol, Nahá, Kyle, Myrja, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Klobouk nemám, bohužel...

01.04.2009 18:14:00 | ziriant

Také bych chtěla, ale nemůžu...

07.01.2009 19:01:00 | Mademoiselle Drea

každý má své sny...

13.07.2008 16:41:00 | Caracol

Rozpustilý. :D

30.06.2008 12:35:00 | Nahá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí