Páteční noc a sobota ráno

Páteční noc a sobota ráno

Naše rty si nemají dávno co říci,
A když už - tak jen dávku surovosti,
vzájemně si ji nalijeme do sklenic,
A každé tvoje slovo, které míří a ví kam,
Říká – tak se taky napij a spláchni ten klam,
to tvoje zklamání, co v sobě nosíš,
já už ho beztak znám.

Každé kouzlo jednou zmizí,
zůstane jen přítomnost.
Můžeš se snažit sebevíc,
ale všeho je jednou dost.

Pak už ti nezbývá nic jiného,
než vzbudit se do chladné skutečnosti,
kam tě vrhne pohled na prázdné místo vedle tebe.
Tím je porušen zvyk tvé nepřítomné společnosti,
kdy oba mlčíme a trpíme svou přítomnost.
Když se spolu milujeme a
místo lásky je v tom lhostejnost.
Přečteno 382x
Tipy 15
Poslední tipující: Angee, Netty de Touvenell, Mraveneček, Morgenstern, kokeš od pana krbce, Traci, Psavec, estrellita, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...vzala mi dech...

30.12.2008 22:06:00 | Netty de Touvenell

Pěkná špetka přání.

06.06.2008 20:53:00 | Morgenstern

jaj...ty ale lhostejně nezníš...

20.04.2008 19:49:00 | kokeš od pana krbce

Lhostejnost? Pak už jen vysvobození, tiše prosím!

20.04.2008 19:31:00 | Traci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí