Soumrak milencův

Soumrak milencův

Anotace: Již smrákalo se pozdní to byl čas ...

Sbírka: Láska je stopa ve sněhu

Již smrákalo se,
ke konci se chýlil den.
Já stále přemítal jsi-li vlastně sen.
Již smrákalo se,
pozdní to byl čas,
já doufal že uvidím tě znova,
že uvidím tě zas.
Již smrákalo se,
já na nic nečekal,
a za její hebkou ruku ji vzal.

Již soumrak tu byl,
a v tento okamžik jsem ji prvně políbil.
Již soumrak tu byl,
a já doufal že uvidím ji zas,
Již soumrak tu byl,
jediné na co jsem čekal bylo slyšet znovu její hlas.

Jediné na na co jsem čekal bylo slyšet ten hlásek spanilý,
ten poslouchat bych vyržel celé hodiny.
Kéž by mi však její oči věřily.

Kéž věřili by mi oči její,
kéž přečkali by i kuropění.
Kéž tou pravou nazvat bych ji směl,
v tento okamžik by láska nebyla pouze v jednom z našich těl.
Autor greapy, 19.04.2008
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: lady_esik, Psavec, verunča, Šerák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, chytne to za to správné místo (samozřejmě myslím srdce).

21.02.2009 21:40:00 | lady_esik

Tak to přeji hodně štěstí:)

19.04.2008 18:51:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí