Láska trochu jinak

Láska trochu jinak

Anotace: jak jinak?čtěte a dozvíte se :)

Všem kterým říkám přátelé
Proč říkat miluji když lepši je byt milován?
Proč plakat když člověk není sám?
Proč plakat když je člověk milován?
Proč netěšit se z osudových ran,
hlavně že na ně nejsi sám,
vždyť život je jako otevřený krám.
Jen mě vezmi za ruku a já doprovodím tě tam,
tam potom tvou duši s člověkem jez miluješ zanechám.

Lence
Není těžké takhle žít,
každý den takhle s nimi zápasit.
vždyť nemůže nic jednoduššího být,
než-li je oželit.
Proč se s nimi takhle dlouho dřít,
Proč s nimi své sny snít?
Vždyť bez snění,
by byli jen zjevení,
a i kdyby byli jen zjevení,
to přece svět nemění.
Nezáleží jaké jsou,
hlavni je ze jdou pořád s majitelkou.
Že pořád nevíš o čem sníš
jsou to tvé lokny to ty sama dobře víš.

Míše
Když prvně jsem ji spatřil,
pln předsudků jsem byl.
Vždyť nic jiného než černou jsem nespatřil.
Avšak když duše na okraj vysvitla,
černá se do všech stran rozlétla.
Proč vždy na vnější slupku dát?
když duše se za ni lehce může maskovat.
Proto raději zjistím jaká je,
nedám na pouhé údaje.
Proto raději zjistím jaká je,
než-li se mi tato bytost někam poděje.
Raději zjistím co se za tou slupkou skrývá,
vždyť pravda bývá jiná.
Proto raději zjistím co se v té duši skrývá,
at už ta černá její duši nezakrývá.
Raději zjistím jaká je,
než se mi někam poděje.
Autor greapy, 19.04.2008
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí