Láska

Láska

Anotace: Tohle je moje prvotina... Psala jsem ji jako jakési vyznání a zároveň zbožné přání. Snad se bude líbit.

Stála tam, krásná. Měla bílé šaty protkané rudými stuhami a vyšívané růžovou nití.
Všichni ji znají a přesto občas zůstává scela sama. Někdy vás potká několikrát do roka a někdy ji celá léta nevidíte.. Prochází se ulicemi i lesními stezkami. Když se u vás zastaví a pohladí vás, je to jako sen, ze kterého se nechcete nikdy probudit. Občas se probouzíte za týden, občas až za pár let.
Stála tam, krásná. Měla bílé šaty protkané rudými stuhami a vyšívané růžovou nití.
Dívala jsem se na ni zdálky a přemýšlela o tom , kdy ji zase potkám. Kdy ji znovu spatřím a kdy mě opět pohladí, abych mohla snít. Ale to je asi zbytečné. Nikdo neví, kdy ji potká. Ani já ne. S každým se loučí, když od něho odchází. Občas to bolí a občas je to s úsměvem na rtech.
Stála tam, krásná. Měla bílé šaty protkané rudými stuhami a vyšívané růžovou nití.
LÁSKA
Autor Avarka, 19.04.2008
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Hannazka, MichTry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ať ji zase brzo potkáš, krasavici! :o))

23.04.2008 12:10:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí